Jump to content

IGNORED

Slowest car forum on the internet - CZC.com


Zed Head

Recommended Posts

I don't have any adbockers, up to date Chrome on Windows 10, newish computer, but CZCC often takes forever to load a page, and is even timing out now at times.  Sometimes reloading while the little wheel is spinning helps, other times it just starts a new spinning wheel.  Seems like it has to be some sort of tracking or history extraction Google thing going on.

Edit - adding a @Mike .  It seems like a complaint but it has to be reducing traffic on the site.  Which is bad for everybody.

Edited by Zed Head
  • Agree 3
Link to comment
Share on other sites

Ha! Ya know, I've been having this issue for a while. I figure it might be some sort of server error or something because any other website would load well, yet stuff on here would take forever (sometimes it would time out, like you said). Funny thing is, there'd be times where the home page would load fast, but then it would take a good long while to load up a thread. Meanwhile, I'd check to see if it was my internet that was slow by opening another tab and, would you know it, I can watch a video on YouTube at 1080p no problem. 

I'm glad you brought this up because I've been thinking it was just me for a while. I've been paying close attention to the website's behavior trying to figure out the problem. That being said, I have found no pattern. There doesn't seem to be a specific time or circumstance that causes the site to slow down - sometimes it'll load like anything else, sometimes it'll take far longer than anything else, and sometimes it won't load at all. All I can say is that the website will sometimes slog, and it is seemingly a server problem rather than client.

I'm interested to see how many other people share in our plight. 

 

Edited by Tweeds
Detail.
Link to comment
Share on other sites

Yes very slow sometimes, one trick I use is when I have identified myself as an existing member and it busy loading I go back to my favorites list and hit CZC.com again and the page comes up immediately with me logged in. It faster than waiting to be logged in.

Also, every time I login these days I get an email notice that the site has never seen this device before, well it is exactly the same desktop I've been using for yrs, no change.

Link to comment
Share on other sites

The past few weeks I thought the site went totally down intermittently. I think last week I couldn’t even open the homepage. I thought it was solar flares


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Zed Head said:

It seems to be thread specific sometimes.

Agreed!  When i click a thread it can take forever to load sometimes. then i click another thread near the one i clicked on the homepage and it loads immediately. when i have read that one i go back and then it will load also..  Or.. after 10 clicks it loads or never loads.. then i go to another thread and come back and it loads without a problem.. weird..

(on a average (not to slow and not superfast) desktop using windows edge.)

Link to comment
Share on other sites

Wow! I hate to be "that guy", but we just got on with Infinity/Comcast and my speeds have increased. Before with a phone line modem things were very slooow. I have NO loading problems with the site. Thanks Mike.

Cheers, Mike

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Well when I first saw the title I thought it meant the activity here was slow,

Guess not, eh?

For me, my innernet connection at home sucks, it is ADSL, which was pretty good 16 years ago, but with today’s web experience that leverages the high speed fiber optic experience that most people have, most web pages are slow for me.

The kicker is that Comcast hung brand new fiber in my area a few years ago, but it stops about a mile from my house. They say thee aren’t enough customers on the dead end road we live on to justify the expense to bring it that last mile.

Greedy bastards.

When I am on my phone, in town, everything is blazing fast. Even in The Big Shed, which is essentially a giant faraday cage, but the company has an AT&T network inside, so great throughput.

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Off topic - I had to build a Faraday cage from copper mesh to get a CD player to work way back when.  You could hear the local radio station on the land line in our apartment, the complex was right next to an antenna.  (I am not sure how that worked either since it should have needed a tuner.  But the voices were there...).  I bought a CD player, took it home, loaded it up (one of those 6 at a time jobbies), and it wouldn't play.  I took it back to the store and they tried it and it played.  Took it home, still didn't work.  The radio over the phone line had always bothered me so it was in mind.  I had access to copper mesh so built a tube of mesh around the CD player and it worked.  One of those weird things where book learning actually had real world value.  Never actually figured out which component was affected.  

 

Edited by Zed Head
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, siteunseen said:

I'm learning new stuff. "Faraday cage", "Spinal Tarp" and "land line".

I'll google this and be smarter. 

Just be sure to wear your tin foil hat when you Google the terms and you'll be fine.  😎

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

53 minutes ago, siteunseen said:

I'm learning new stuff. "Faraday cage", "Spinal Tarp" and "land line".

I'll google this and be smarter. 

Looks like you survived COVID, I hope. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, siteunseen said:

The free money days are over for Covid and I have a mortgage plus a Datsun diZease. LOL

This turned my world upside down for almost 2 weeks and I was only sick for 48 hours. 

Rough when you have a job that you can't do from home when you have to quarantine and feel well enough to get on with life.  

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Happy to hear your OK Cliff, Do you know if it was the omicron variant?  or delta?  If you did'nt loose taste i believe you had the omicron..

Btw..

ON topic.. @Mike I don't complain about the slow site, i'm here on a free ride and glad that i can do this for free! (i'm sitting home now for almost 22 years.. can't do much anymore so i'm glad to communicate with you guys about the hobby.)  But i have not seen a reaction on here from you Mike since Zedhead started this topic..  Is there nothing you can do about it?  Just asking.. i just clicked a topic and it just did'nt load ever.. then this topic and it loaded on the spot.. this is weird to say the least.. is'nt it?

 

Hey Cliff.. i can imagine how happy you were when you could go to work! I wish i could to but i'm "o3" forever......  (Yeah i wanted to use a abriv.. 😉 ) 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Glad you are back to work Cliff.  I had it last April.  I had a 103 fever for a few days and I was light-headed whenever I stood up.  Other than that, it was a few days of a bad cold and then I felt fine.  I had to take two weeks off work even though I felt fine a week ahead of that.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.