Jump to content

IGNORED

Technically, I bought another Zed....


Recommended Posts

Thanks all! Just got back from another drive, going to have to remember the sunscreen! Congrats Patcon, on your purchase! Post some pics! I do like the silver red combo, my son has an S200 in the same scheme, they both look great!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Here is how I buy BMW Z4's

20210710_174222.jpg20210710_174247.jpg

I really like the color and the wheels. Most of the Z4's are silver, grey or black. Not many in other colors. It's an Si. I was watching a wrecked M roadster with 70k on it recently but just couldn't pull the trigger.

  • Like 4
Link to post
Share on other sites

I paid about $4600 plus fees and freight from NJ. About $6k to my door. I'll have $7-8k in it when done if I don't get too many surprises.

Just find an M roadster Z4. S54 is already installed 😉

Much easier!

Link to post
Share on other sites
23 hours ago, Patcon said:

I paid about $4600 plus fees and freight from NJ. About $6k to my door. I'll have $7-8k in it when done if I don't get too many surprises.

Just find an M roadster Z4. S54 is already installed 😉

Much easier!

Yeah but not as much fun and  sureI wouldn't get that for $4,600

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, grannyknot said:

Yeah but not as much fun and  sureI wouldn't get that for $4,600

The problem with the S54 transplant is the harnesses probably don't match model to model. I saw an M roadster run the other day for $7,100. Although that might be a fluke. $10-12 is probably more like it. Just remember the M roadster hood is eye watering expensive!!

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

The paint is in amazingly good condition , only a couple small scrapes on the back bumper and almost no swirl marks! Just went on a road trip thru BC and it ran almost flawlessly! The top stopped working in Penticton. Research indicates probably a micro switch problem...

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, northernz said:

The paint is in amazingly good condition , only a couple small scrapes on the back bumper and almost no swirl marks! Just went on a road trip thru BC and it ran almost flawlessly! The top stopped working in Penticton. Research indicates probably a micro switch problem...

You might want to look at relocating the pump to the trunk. The pump on the Z4 lives in a fish bowl. Also there is a mustang pump that can be used in lieu of the BMW pump. Its cheaper and faster

Link to post
Share on other sites

Thanks Patcon! I checked the drain on the well where pump is located and it's clear, no water. The light is Amber when i try to open the roof. I found a forum which said that indicates fuse or micro switch, if it's the pump, light would be red. Does that fit with your experience?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.