Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'idle problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Interior
  • Exterior
  • Electrical
  • Engine & Drivetrain
  • Fuel System
  • Exhaust
  • Body & Paint
  • Suspension & Steering
  • Wheels, Tires & Brakes
  • Z News
  • Technical Articles

Forums

  • CAR TALK
    • Z Cars
    • ZX Cars
    • 510 Cars
    • 240K Skyline Cars
    • Aftermarket
    • Roadster
    • Racing
    • Fairlady
    • History
    • Concepts & Rumors
  • CLASSIC ZCAR CLUB
    • Chatterbox
    • Information Feeds
    • Shop Talk
    • Regional Forums
    • Video Center
    • Technical Articles
    • Club Website
  • SHOPPING
  • NW Arkansas Z Car Club's Discussions
  • Maryland Z Club's Discussions
  • Midwestern Z Club's Z Chat
  • Midwestern Z Club's Classifieds

Calendars

  • Zcar Events and Shows
  • Zcar Club Washington
  • Classic Car Shows

Categories

  • Wiring Diagrams
  • Microfiche
  • Service Documents
  • Brochures
  • Factory Service Manuals
    • 240z
    • 260z
    • 280z
    • 280zx
    • 300zx
  • Manuals
    • Owner Manuals
  • Website Support
  • CAD Files
  • Software Tools
  • Tech Articles

Product Groups

  • Club Merchandise
  • Direct Advertising
  • Club Membership
  • Club Donations

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • Z Cars
    • 240z
    • 260z
    • 280z
    • 280zx
    • 300zx
    • 350z
    • 370z
  • Other Models
    • 240k
    • 510
    • Skyline
    • Wagon
    • Trucks
    • Roadster
    • Sedan
  • Other Brands
    • Cars
    • Motorcycles
    • Trucks
    • Pets

Categories

  • For Sale
    • Cars for Sale
    • Parts for Sale
  • Want Ads
    • Cars Wanted
    • Parts Wanted

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Yahoo


Jabber


Skype ID


Facebook Page


Real Name


Birthday

Between and

Map Location


Occupation


ZCCA Membership ID


About my Cars


Zcar 1 VIN


Zcar 2 VIN


Zcar 3 VIN


Zcar 4 VIN


Zcar 5 VIN

Found 2 results

  1. Hey guys I’m new to this website but I have read a ton of stuff on here and it’s been a great help so that’s why I’ve joined. Anyways my 78 280z has been running fine for a while, I have all new fuel injectors, fuel pump, and afm. My fuel pump relay was bad so I wired up a switch to the wires where the fuel pump relay normally connects to and it’s worked fine. Recently however it has been idling horribly at around 500 rpm, but when I flip the fuel pump switch to off it jumps right back up to 1000rpm and idles fine until it dies from fuel starvation. It will also occasionally die out in addition to not accelerating sometimes. I’ll be driving and suddenly the power will not exactly cut out but not change if that makes sense. It’ll hold steady but stop reving and accelerating. It also blows darkish white smoke out of the exhaust when I rev it. I know it’s a lot of info but I can’t figure this out if anyone has had a similar problem or a solution please let me know!
  2. Hey guys I’m new to this website but I have read a ton of stuff on here and it’s been a great help so that’s why I’ve joined. Anyways my 78 280z has been running fine for a while, I have all new fuel injectors, fuel pump, and afm. My fuel pump relay was bad so I wired up a switch to the wires where the fuel pump relay normally connects to and it’s worked fine. Recently however it has been idling horribly at around 500 rpm, but when I flip the fuel pump switch to off it jumps right back up to 1000rpm and idles fine until it dies from fuel starvation. It will also occasionally die out in addition to not accelerating sometimes. I’ll be driving and suddenly the power will not exactly cut out but not change if that makes sense. It’ll hold steady but stop reving and accelerating. It also blows darkish white smoke out of the exhaust when I rev it. I know it’s a lot of info but I can’t figure this out if anyone has had a similar problem or a solution please let me know!
  • Member Statistics

    29,346
    Total Members
    939
    Most Online
    stevemd24
    Newest Member
    stevemd24
    Joined
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.