Jump to content

Alan2fast

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alan2fast

  • Rank
    Active Member

Contact

  • Map Location
    St.Louis

Recent Profile Visitors

1,032 profile views
  1. That is the one i got it cost me 65 dollars. Its not bad same size and design as the oem. Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  2. Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  3. I got the new one on ebay. I got it working but i ripped the chip out and wired it directly to the motor. Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  4. It could have i did replace the booster Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  5. How many amp's should the switch be? Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  6. Hey every one go my factory antenna did not have. Mast when i got the car so i bought a new groove shark antenna. Problem is that it wont work with the factory radio toggle switch. So i got another toggle switch and i just cant get it to work im not sure how to wire it to the new toggle switch. Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  7. Ok got the brakes fixed adjusted the rear and rebleed them all good know thanks for ever ones input Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  8. Im going to readjust the rear. And rebleed and hope for the best Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  9. Calipers are on the right sides with the bleeders on top. Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  10. The rear brums are all new as well. Brakes are are oem stock new replacements. As far as Pulling the e-brake it feel pretty good right as you start pulling and harder at 6 clicks could maybe use a little readjusting. Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  11. Ill give that a shot here shortly. How do i know what are adjusted Right Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  12. Hey every one. Ok my problem with the 240z is i cant get the brakes to work. When the car is off there is some pressure but still pushes down. When i turn the car on there is noting the pedal drops to the floor the only braking power i have when the car is on is if i pump the pedal new master cylinder. New booster new pads rotors. Some new brake lines. Bleed the master cylinder bleed the brakes still the same. Any ideas whats going on? Sent from my LG-H901 using Tapatalk
  13. 73 240z Im running xxr 538 16x8 with 205x55 and 1.25 drop also havent had any problems Sent from my SM-N900T using Tapatalk
  14. Yea i haven't really looked to hard times been tight Sent from my SM-N900T using Tapatalk
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.