Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'smog'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Interior
  • Exterior
  • Electrical
  • Engine & Drivetrain
  • Fuel System
  • Exhaust
  • Body & Paint
  • Suspension & Steering
  • Wheels, Tires & Brakes
  • Z News
  • Technical Articles

Forums

  • CAR TALK
    • Z
    • ZX
    • JDM
    • 510
    • 240K Skyline
    • Roadster
  • GENRE
    • History
    • Aftermarket
    • Racing
    • Concepts & Rumors
    • Shop Talk
  • MARKETPLACE
    • Vendor Marketplace
    • Classified Ad Forums
    • Garage Businesses
  • CLASSIC ZCAR CLUB
    • Chatterbox
    • Feeds
    • Video Center
    • Regional Talk
    • Club Website
    • Technical Articles
  • NW Arkansas Z Car Club's Discussions
  • Maryland Z Club's Discussions
  • Midwestern Z Club's Z Chat

Calendars

  • Zcar Events and Shows
  • Zcar Club Washington
  • Classic Car Shows

Marker Groups

There are no results to display.

Categories

  • Wiring Diagrams
  • Microfiche
  • Service Documents
  • Brochures
  • Factory Service Manuals
    • 240z
    • 260z
    • 280z
    • 280zx
    • 300zx
  • Manuals
    • Owner Manuals
  • Website Support
  • CAD Files
  • Software Tools
  • Tech Articles
  • Club Graphics

Product Groups

  • Club Merchandise
  • Direct Advertising
  • Club Membership
  • Club Donations

Categories

  • Z Cars
    • 240z
    • 260z
    • 280z
    • 280zx
    • 300zx
    • 350z
    • 370z
  • Other Models
    • 240k
    • 510
    • Skyline
    • Wagon
    • Trucks
    • Roadster
    • Sedan
  • Other Brands
    • Cars
    • Motorcycles
    • Trucks
    • Pets

Categories

  • For Sale
    • Cars for Sale
    • Parts for Sale
  • Want Ads
    • Cars Wanted
    • Parts Wanted
  • Completed Ads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Map Location


Occupation


ZCCA Membership ID


About my Cars


Website


Yahoo


Jabber


Skype ID


Facebook Page


Zcar 1 VIN


Zcar 2 VIN


Zcar 3 VIN


Zcar 4 VIN


Zcar 5 VIN

Found 4 results

  1. Check engine light does not flash when turn on. OBD 1 reader failed. Light bulb is good. ECU is good. Any ideas? Also I attached a Pix, Where does this plug connected? Is part of the Obd 1 connector?
  2. Looking in Nissan E-Fast catalog, I can see that the Air Pump can be taken apart, much like a power steering pump can be. But how much of it is available for refurbishing? As far as restoring the look of this item, There are about 3 or 4 pieces on the unit that are cast into the housings that are supposed to be plated. If I were to plate the pieces that these small items are attached to, and then spray them with "cast iron" look spray or even blast the plating off the areas that are to be raw metal, would that cause any issue for the operation of said unit? Or does anyone offer NOS or refurbed units with this already done? I can only find a refurbed one right now, but it doesn't seem to have the proper plating. (01/70 240z)
  3. am almost done getting the title sorted out and in my name for the 1977 280z with 41K that i got one year ago. the last hurdle is the smog test in So Cal. anyone out there have any advice on obvious things to be aware of and look into to be fully prepared? thanks for your help,
  4. ok so i have a 72 240z that i just swapped a rebuilt l26 into with 1971 round top su's the car is running awesome but something sorta weird is going on. the tube that comes out of the crank case to the pcv valve isn't exactly the same as on the l24 and their is a rubber line that went to it on the l24 that that is about the size as a vac advance hose that no longer has a place to hook up. it comes from the drivers side fender well. there is one hose coming in from the back of the car to a splitter and two coming out. the bottom one was never hooked up but the top one went to that crank case tube. now that this is not hooked up my breaks seem bad almost like the break boost is not hooked up. is this related? thanks in advance for any input
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.