Jump to content

LongliveZED

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About LongliveZED


  • User Group: Members


  • Member ID: 35408


  • Rank: Zewbie


  • Content Count: 3


  • Content Post Ratio: 0.02


  • Reputation: 0


  • Achievement Points: 22


  • Member Of The Days Won: 0


  • Joined: 07/19/2021


  • Been With Us For: 186 Days


  • Last Activity:


  • Currently:


Clubs

Contact

  • Map Location
    Ft. Worth, TX

My Cars

  • Zcars Owned
    280z
  • About my Cars
    1977 280z coupe

LongliveZED's Achievements

Zewbie

Zewbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Thanks for the suggestion Cruzzar. Sounds like a good idea. I think I'll give it a try this evening and see if it works.
  2. I know questions regarding Z antenna have been asked before but I've not seen any answers for my problem yet. My antenna motor works fine but the mast wouldn't work due to a broken mast line. I located similar sized mono filament trimmer line and tried replacing the original plastic/nylon cable. The issue is reconnecting the top antenna portion to the new cable. I've tried recreating the original connection (a round metal collar) but noting I've tried clamps well enough to not come loose. Also, the diameter has to be small enough to be pulled into the top portion of the antenna. I'd hate to toss an otherwise good unit and buy a non original replacement but I can't pay from $400.00 to over $4K (outragious on ebay) for an original. Any ideas?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.