Jump to content

Leaderboard

  1. newtonhubcap

    newtonhubcap

    Subscribing Member


    • Points

      1

    • Content Count

      184


  2. siteunseen

    siteunseen

    Supporting Member


    • Points

      1

    • Content Count

      13,350


  3. jmhtx

    jmhtx

    Members


    • Points

      1

    • Content Count

      23


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/11/2015 in all areas

  1. After rebuilding the switch and testing it, I knew i had fixed it. When I installed it in my 71 240z, the turn signals still failed to work. I tested the switch on the column, and it was still showing it worked. I replaced the flasher relay, and success! $7 flasher the source of several days of headaches. I should have tested that sooner.
    1 point
  2. That's great news. We're ahead of the trend. I've got two I'm hoping to keep until I'm unable to work on then sale someday. My nephews may get them if they turn out to be good kids and help their poor old uncle. 8 )
    1 point
  3. I have been away from the site for a while to return a whole new format. Slowly I am getting up to speed but one portion I have not been able to locate is the "classified". Has this been completely removed or am I being that blind. Thanks for any guidance. newtonhubcap
    1 point

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.