Results 1 to 4 of 4

Speed Limit Buzzer - Question

This is a discussion on Speed Limit Buzzer - Question within the Electrical (240K) forums, part of the Model 240k Skyline category; Hello all, Well, been driving the c110 around a bit more since the weather has been nice. Now I noticed ...


  1. #1
    Registered User
    Member ID
    CZCC-13640
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Northern California
    Posts
    66

    Default Speed Limit Buzzer - Question

    Hello all,

    Well, been driving the c110 around a bit more since the weather has been nice. Now I noticed after I hit around 100 kph (roughly 62 mph) a buzzer starts to sound off. I'm guessing to notify my I'm going at a high rate of speed as if I were back in 1975.

    I wanted to know if anyone knows where this buzzer is hidden under the dash so I can disconnect it. The sound seems to be coming from the back of the speedometer??

    I searched the FSM that someone emailed me but couldn't find anything.


    Thank you for your help!
    Last edited by Norcal510; 04-05-2011 at 10:32 PM.

  2. #2
    Registered User
    Member ID
    CZCC-13732
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, Ca
    Posts
    67

    Default

    I think this is an artifact of the JDM market cars. I don't think the export market cars have this buzzer. I could be wrong. My GC111 has the same problem. I think it is part of the gauge cluster (Speedo). I have a gauge cluster from Austalia that I am swaping in. I will let you know once I do that if it takes care of the buzzer.

    Sorry I can't be more help, Chris

  3. #3
    Registered User Mastadd240K's Avatar
    Member ID
    CZCC-11978
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Melb, Victoria AUS
    Posts
    481

    Default

    I know the Aussie cars dont have that issue.


    Shannons 2014 Skyline Nationals :https://tinyurl.com/mcrtqux (ClassicZcars Thread)

  4. #4
    Registered User
    Member ID
    CZCC-13640
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Northern California
    Posts
    66

    Default

    any members with japanese models that have the same issue?


    thanks again

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 5 speed in a 4 speed question
    By khatru z in forum Engine and Drivetrain (S30)
    Replies: 75
    Last Post: 05-19-2014, 05:00 AM
  2. Have you been watching - cheap cars?
    By Carl Beck in forum Open General Discussions
    Replies: 15
    Last Post: 07-28-2009, 03:12 PM
  3. Another 4 speed to 5 speed swap question
    By Neal G in forum Engine and Drivetrain (S30)
    Replies: 13
    Last Post: 11-12-2007, 10:21 AM
  4. wakefield no speed limit day
    By Brett240 in forum Australia and New Zealand
    Replies: 21
    Last Post: 09-08-2004, 01:07 PM
  5. I need facts, what's your speed...
    By Caen Fred in forum Wheels, Tires and Brakes (S30)
    Replies: 4
    Last Post: 02-24-2003, 07:07 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87